Kind van de club Sharon Plat verzekert haar aanwezigheid voor volgend seizoen

Kind van de club Sharon Plat verzekert haar aanwezigheid voor volgend seizoen

vrijdag 10 mei 2024

Met groot genoegen kondigt KRAS/Volendam aan dat Sharon Plat haar verbintenis met de club verlengt voor het komende seizoen. Als een van de meest ervaren spelers in het eerste damesteam heeft Sharon een cruciale rol gespeeld in het succes van de ploeg. Naast haar handbalcarrière werkt Sharon bij Triple A - Risk Finance in Amsterdam, waar ze als consultant in de pensioenbranche werkt.

Haar diepgewortelde liefde voor handbal werd ontdekt op jonge leeftijd, en ze maakte haar debuut al op slechts 16-jarige leeftijd. Sharon heeft zich ontwikkeld tot een essentiële speler binnen het team, ondanks enkele blessuretegenslagen gedurende haar carrière. Haar toewijding aan de club en haar voortdurende enthousiasme dienen als voorbeeld voor haar teamgenoten en inspireren iedereen om haar heen.

Sharon: "Ik ben enorm verheugd om nog een seizoen voor deze prachtige club te mogen spelen. Met de huidige groep meiden, enkele nieuwe aanwinsten en een frisse staf, ben ik ervan overtuigd dat we een fantastisch en succesvol seizoen tegemoet gaan. We zullen alle lessen van de afgelopen jaren meenemen en er vol voor gaan!"

Topsportcommissielid Jenny Hoogland benadrukt het belang van Sharon's voortzetting bij de club:

"Sharon's ervaring en positieve instelling zijn van onschatbare waarde voor het team. We zijn verheugd dat ze heeft besloten om bij ons te blijven spelen en kijken uit naar haar bijdrage in het komende seizoen."

Met Sharon Plat aan boord kijkt KRAS/Volendam vol vertrouwen naar de toekomst en is vastbesloten om samen met haar de successen van het lopende seizoen te overtreffen.