Slotduel in teken van vaarwel

Slotduel in teken van vaarwel

donderdag 08 juni 2023
Artikel uit de Finalekrant van HV KRAS/Volendam en NIVO

De laatste wedstrijd voor de dames van Garage Kil/Volendam, afgelopen zaterdag in de Opperdam, stond in het teken van het afscheid van een aantal speelsters: Ellen Overman, Tessa Oele, Nicole Rep en Lisa Lautenschutz. De wedstrijd zelf, tegen Kwiek, ging met 31-33 verloren.

Daarna werd stilgestaan bij het vaarwel van een aantal speelsters. Ellen Overman gaat de overstap maken naar Velo, Tessa Oele komt uit Den Helder en het vele reizen in combinatie met het schrijven van haar scriptie heeft haar er voor doen kiezen om te stoppen met handbal en zich te focussen op haar maatschappelijke carrière. Nicole Rep en Lisa Lautenschutz, de echte Volendammers in het team, gaan volgend jaar genieten van de rustige avonden doordeweeks en de wat gekkere avonden in het weekend. Een paar weken geleden werd er al afscheid genomen van een ander tweetal, namelijk Jill Meijer en Alyssa Alings. Waarbij Jill Meijer na een vervelend seizoen met veel blessures er voor heeft gekozen om te stoppen, gaat Alyssa nu toch echt met handbalpensioen.

De meiden werden bedankt, in het zonnetje gezet en succes en plezier gewenst met alles wat zij gaan doen en hen te wachten staat. ,,En als jullie ons echt missen, kom dan gauw maar weer terug”, klonk het.

Foto: clubfotograaf Fred Mol