Nieuwe stagiaires voor sporttherapeut Dennis van Royen

Nieuwe stagiaires voor sporttherapeut Dennis van Royen

woensdag 31 augustus 2022

Ook dit jaar mogen wij stagiaires verwelkomen bij onze vereniging. Onder andere bij sporttherapeut Dennis van Royen die dit jaar weer twee nieuwe stagiaires onder zijn hoede neemt: Levi Bates en Marit van Schaik van ROC Amsterdam-Zuid. Via de stagemarkt waar Dennis aanwezig was kwamen ze bij hem terecht. Diezelfde dag kwamen hun beide stage-aanvragen al binnen. Beide studeren ze sport & bewegen met SportMassage als keuzeonderdeel.

Dennis: “Ik hoop een ondersteuning te zijn bij hun SportMassage lessen op school.. De stage zal een combinatie worden tussen theorie en praktijk – net als bij hun opleiding – en dat samen met kijken, luisteren en doen, waarbij het aandeel ‘doen’ met de tijd groter zal worden”.

Marit: “Ik heb ervoor gekozen om mij te richten op SportMassage, omdat het mij heel interessant leek. Ik ben zelf volleybalster. Momenteel ben ik geblesseerd, maar na mijn blessure hoop ik dit weer op te kunnen pakken. Mijn uiteindelijke doel is om fysiotherapeut te worden.

Levi: “Voor mij geldt hetzelfde. Ik ben zelf ook sporter. Ik speel American football. Ik wil iets in sport blijven doen als ik zelf niet meer kan spelen, dus heb ik hier voor gekozen. Ook ik wil uiteindelijk fysiotherapeut worden.