Oproep aan de Leden: Steun voetbalvereniging EVC Edam

Oproep aan de Leden: Steun voetbalvereniging EVC Edam

dinsdag 07 november 2023

Beste leden,


Wij als vereniging maken ons grote zorgen. Inwoners van Nederland (en ook Edam-Volendam) worden steeds ongezonder. De mentale weerbaarheid en fysiek gesteldheid van (o.a.) jongeren staat onder druk. We ontmoeten elkaar minder en polarisatie neemt toe. Sport kan op vele manieren bijdragen aan de oplossing.
Maar verenigingssport gaat niet vanzelf. 
Daarom is onze oproep aan de politiek van Edam/Volendam:
 

Geen sportvelden van de voetbalvereniging EVC Edam opofferen voor een school die op een andere locatie gebouwd zou kunnen worden.


Het bestuur van HV KRAS/Volendam ondersteunt hierom de petitie van voetbalvereniging EVC Edam en doet een oproep aan haar leden om mee te tekenen.

Oproep van het bestuur van HV KRAS/Volendam aan de leden en betrokkenen:  teken a.u.b. de petitie.

Klik op de volgende link: https://geenschoolbijevc.petities.nl/Beste politiek van Edam-Volendam,


Sport en bewegen zijn te belangrijk voor een sterk en vitaal Edam-Volendam. Want sport maakt ons fysiek en mentaal gezond. Sport laat zorgkosten dalen. Sport brengt mensen samen en maakt ons trots op de prestaties van onze (top)sporters. 
Maak het mogelijk dus dat iedereen dichtbij huis kan blijven sporten en elkaar kan blijven ontmoeten. Zorg dat sport een goede plek houdt in de wijk, bij de inwoners, voor de inwoners. Offer geen sportvelden op en zorg voor een andere oplossing. 
Het begint bij de erkenning van de rol van sport in onze maatschappij en wij vinden dat goede communicatie met de maatschappij een basis uitgangspunt moet zijn. Dit moet anders kunnen.

 

Het bestuur van HV KRAS/Volendam