Steun onze club en wie weet is deze Volvo XC60 van jou

Steun onze club en wie weet is deze Volvo XC60 van jou

dinsdag 31 oktober 2023

Draag jij H.V. KRAS/Volendam een warm hart toe en wil je de club financieel steunen? Dat kan al voor €9,63! Voor deze eenmalige bijdrage ontvang je drie jaar lang een naamsvermelding op onze site en op een sponsorbord in onze sporthal. 

 

Investeringen  

Ter ere van het 60-jarig bestaan van de vereniging is er een nieuw sponsorpakket in het leven geroepen; het eenmalige bedrag van €9,63 is afgeleid van ons oprichtingsjaar 1963. Met jouw eenmalige sponsoring help je onze club HV KRAS/Volendam. De opbrengst wordt gebruikt voor investeringen in onze jeugdopleiding en onze accommodatie.

 

Maak kans op prijzen  

We promoten dit sponsorpakket met een ‘Promotioneel Kansspel’ waarbij we ons houden aan de ‘Gedragscode Promotionele Kansspelen’. Deelname aan het kansspel is gratis bij afname van het sponsorpakket.


Onder de nieuwe sponsoren wordt een geweldig prijzenpakket verloot op 28 februari, met als hoofdprijs de Volvo XC60. Tijdens de sponsorcampagne zullen er ook drie extra trekkingen worden gedaan in samenwerking met Juwelier Schilder Vlugt en Premium Sports Travel: 
·       woensdag 22 november 2023: Luxe Garmin horloge + geheel verzorgd weekend in Volendam 
·       woensdag 20 december 2023: Geheel verzorgde 5-daagse reis voor twee personen naar de Grand Prix van Las Vegas in 2024 
·       woensdag 24 januari 2024: Weekend arrangement voor de wedstrijd Atlético Madrid – Barcelona. 

 
Alleen voor 18+ 
Tot slot: het promotionele kansspel is alleen toegankelijk voor mensen boven de 18 jaar. Onder de 18 jaar heeft het geen zin om mee te spelen, want je kunt géén prijzen winnen. Ben je nog geen 18 en heb je toch een bestelling gedaan? Laat het ons weten, dan annuleren we je bestelling en krijg je je geld terug.