Succes Schoonmaak stelt Clean2Go beschikbaar

Succes Schoonmaak stelt Clean2Go beschikbaar

zaterdag 16 mei 2020

De herenhoofdmacht van KRAS/Volendam beschikt binnenkort over een Clean2Go. Het apparaat - dat contactloos desinfecteren mogelijk maakt - wordt door Succes Schoonmaak beschikbaar gesteld in het door de handballers gebruikte krachthonk van de sponsor. 

De spelers kunnen met de Clean2Go gemakkelijk hun handen schoonmaken in tijden dat hygiëne zo belangrijk is. De Clean2Go werkt simpel. De gebruiker steekt zijn handen in de twee daarvoor bestemde gaten. Het apparaat zorgt geheel automatisch voor de rest, waarna er alleen nog even in de handen gewreven moet worden.

De door KRAS Recycling - naamsponsor van KRAS/Volendam - geproduceerde Clean2Go was aangekocht voor de gym van Succes Schoonmaak. Een ruimte waar naast het personeel van het bedrijf ook de herenselectie van KRAS/Volendam doorgaans zijn krachttrainingen doet.

"We hebben de Clean2Go beschikbaar gesteld zodat de spelers met een goede hygiëne kunnen trainen", vertelt Jan Kes, die naast zijn rol bij KRAS/Volendam ook werkzaam is bij Succes Schoonmaak. "Helaas mag het krachthonk door de coronamaatregelen nog niet gebruikt worden. In de tussentijd zijn we dan ook de mogelijkheden aan het verkennen het apparaat beschikbaar te stellen voor de jeugd van KRAS/Volendam. Zij mogen namelijk al wel trainen en voor hen is hygiëne net zo belangrijk."

Kijk voor meer informatie over de Clean2Go op www.circular-clean2go.com