Succesvolle Huis-aan-Huis Loterij bij HV KRAS/Volendam

Succesvolle Huis-aan-Huis Loterij bij HV KRAS/Volendam

dinsdag 09 april 2024

Afgelopen avond vierde HV KRAS/Volendam wederom een hoogtepunt met de jaarlijkse Huis-aan-Huis Loterij, een geliefde traditie in onze gemeenschap. Met een hartverwarmende betrokkenheid gingen leden en vrijwilligers van alle leeftijden door de straten van Volendam om loten te verkopen, wat resulteerde in een buitengewoon succesvolle avond.

Tientallen toegewijde leden en vrijwilligers hebben zich ingezet om deze belangrijke fondsenwervende activiteit tot een succes te maken. Hun inzet heeft niet alleen bijgedragen aan het versterken van onze vereniging, maar ook aan het ondersteunen van haar activiteiten.

Als blijk van waardering ontvingen alle verkopers van de Huis-aan-Huis Loterij na afloop een heerlijk bakje snert, mogelijk gemaakt door Runderkamp catering. Het was een gezellige gelegenheid waarbij er volop werd nagepraat in de kantine.

Dankzij de vrijgevigheid van onze gemeenschap kunnen we binnenkort prachtige prijzen uitreiken aan de gelukkige winnaars, waaronder een Hisense 50-inch tv, JBL retro speaker, robotstofzuiger, Sonos Era 100 en nog veel meer.

De trekking van de loterij zal plaatsvinden op 8 mei bij notariskantoor Feitsma-Verhagen, en de uitslag zal op 15 mei 2024 beschikbaar worden gesteld op de website en sociale mediakanalen van HV KRAS/Volendam. Tevens zal er een gedetailleerd overzicht worden gepubliceerd in de lokale krant Nieuw-Volendam.

HV KRAS/Volendam wil graag haar oprechte dankbaarheid uitspreken aan alle deelnemers, kopers van loten, en de gehele gemeenschap voor hun onschatbare steun en bijdrage aan het succes van de jaarlijkse Huis-aan-Huis Loterij.