Super Saturday!

Super Saturday!

dinsdag 09 mei 2023

Aankomende zaterdag spelen alle drie de topteams een thuiswedstrijd!

KRAS/Volendam heren 1 speelt om 19:00 de laatste thuiswedstrijd tegen KEMBIT-LIONS. Dit is een erge belangrijkste wedstrijd. Volendam heeft namelijk alle punten nodig om kans te maken op een plek in de Best of Three. De tegenstander van zaterdag, de Lions, staan ruim bovenaan in de competitie. De mannen van Volendam hebben jullie steun hard nodig tijdens deze laatste thuiswedstrijd, het is alles of niets!

Garage Kil/Volendam speelt om 21:00 thuis tegen Cabooter Group/Handbal Venlo. Dit is voor de dames hun laatste wedstrijd van de nacompetitie. Volendam staat op plek 4 met 2 punten. Handbal Venlo staat bovenaan met 13 punten. Deze wedstrijd begint als de wedstrijd van de heren 1 is afgelopen, dus jullie kunnen mooi blijven zitten.

AutoCrew de Groot/Jong Volendam speelt om 21:00 thuis tegen Feyenoord Handbal HS1. Volendam staat op plek 9 met 22 punten. Feyenoord staat op plek 12 met 19 punten. Deze wedstrijd word gespeeld in zaal 1 (nieuw), in verband met de andere wedstrijd van Garage Kil/Volendam die ook om 21:00 begint.

Kom zaterdag naar de Opperdam om al onze 3 topteams aan te moedigen! Ze kunnen jullie steun goed gebruiken!

Foto: clubfotograaf John Loch