Super sunday!

Super sunday!

donderdag 02 februari 2023

Aankomende zondag is het SUPER SUNDAY! Alle drie onze topteams spelen namelijk thuis!

We beginnen de dag met de talenten van AutoCrew de Groot/Jong Volendam die om 12:00 tegen IMTO Benelux/Hellas HS1 spelen. Na een kleine dip zijn de heren weer op koers. De afgelopen vier wedstrijden hebben zij drie keer gewonnen en één keer gelijk gespeeld. Hierdoor zijn ze vijf plekken omhoog geklommen. Van plek 15 naar plek 10. Zondag wordt een zekere uitdaging voor de heren aangezien Hellas op plek twee staat. Hierdoor hebben ze de fans extra hard nodig om samen voor de winst te gaan!

Na de heren 2 speelt om 14:00 KRAS/Volendam heren 1 tegen HUBO Handbal. Heren 1 staat op plek zeven, vier punten verwijdert van de vierde plek. Met nog vier wedstrijden te gaan in de BeNeLeague is nog alles mogelijk. Het team van Geert Hiskens won afgelopen zaterdag ruim tegen KTSV Eupen. Met kansen voor jonge spelers als Pieter van der Velden, Jelmer de Vries en Thimo Axt die alle drie wisten te scoren.

Tot slot neemt Garage Kil/Volendam dames 1 het om 16:00 op tegen Beekse Fusie Club. Beekse Fusie Club staat op plek 12 in de competitie met 0 punten. Onze dames staan op plek vijf met 16 punten. Na het verlies van afgelopen zaterdag zijn zij gebrand om deze wedstrijd winnend af te sluiten.

Zien we jou zondag in de Opperdam?