Teambuilding weekend voor Dames B1

Teambuilding weekend voor Dames B1

donderdag 06 oktober 2022

Dit weekend stond het teambuildingweekend van de meiden B1 op het programma. Er was voor de meiden een vol twee dagen durend programma opgesteld en hiervoor hadden de meiden graag een dagje vrij van werken over, ondanks het feit dat ze geen enkele informatie hadden over wat ze te wachten stond. Zaterdag om 10.00 uur werd er verzameld bij Linda thuis, en begon de reis richting de dijk in Volendam. Aldaar werden de meiden én trainer Bozidar in een prachtig volendammer kostuum gehesen en werd dit op de gevoelige plaat vastgelegd. Daarna trok het gezelschap naar het Havendijkje waar Fred Mol het team nogmaals fotografeerde in wedstrijdkleding. Zonder dat de meiden wisten wat hun te wachten stond vervolgden we de reis, allerlei opties passeerden de revue en groot was de verbazing toen we links af sloegen bij motel Katwoude en de reis eindigde bij de Simonehoeve. Hier werden twee teams gevormd en begonnen team koe en team varken, inclusief bijpassend kostuum aan een tienkamp met allerlei spellen tot grote hilariteit van iedereen. Op het scherpst van de snede streden beide teams om de felbegeerde winst, maar het uiteindelijke resultaat was een gelijkspel wat sowieso het beste was voor het vervolg van de dag.

's Avonds toog het hele gezelschap naar de mooie stad Edam waar trainer Bozidar iedereen voorzag van een lekker assortiment van barbecuespecialeiten die iedereen zich goed liet smaken. Daarna volgde een quiz met een grote variatie aan vragen die de meiden en de staf de nodige hoofdbrekens bezorgde. Toen alle vragen nagekeken waren, de winnaars én de verliezer bekend waren was het tijd voor karaoke. Alle meiden, Bozidar ( jij denkt maar dat je alles mag van mij ) en Anouk ( Flappie ) lieten zien dat ze naast handballen nog andere kwaliteiten herbergen! Om 23.00 uur werd deze gezellige avond afgesloten want om 8.30 uur de volgende morgen werd iedereen weer verwacht bij sporthal Opperdam. Met een stralend zonnetje aan de lucht ging de reis per fiets richting het marinastrandje waar de meiden en staf hun schot skills op een andere manier konden laten zien. Een wedstrijd kleiduifschieten stond op het programma, dat sommige meiden beter met een bal op doel kunnen schieten dan met een geweer zorgde wederom voor hilariteit en uiteindelijk bleek Bozidar toch hier de meest koelbloedige te zijn, ware het niet dat commandant Hans, nog een laatste spel in gedachte had die de hele uitslag nog even op zijn kop gooide en dit zorgde dat Daniëlle de uiteindelijke winnares werd. Na dit geslaagde onderdeel toog het gezelschap terug naar Sporthal de Opperdam waar een lunch werd klaargemaakt door Nancy en Linda. Toen dit alles lekker was genuttigd hield Bozidar in de businessruimte nog een presentatie over ons mooie handbalspelletje, om de meiden te laten zien dat al hun vele trainingsarbeid, al zoveel jaar samen met dit team, iets is om trots op te zijn, en vooral van te genieten en van blijven te leren beter te worden. Als afsluiting werd de reis hervat richting Heemskerk waar het weekend werd afgesloten met een oefenwedstrijd tegen DSS.

De competitie start voor de meiden op 13 november dus er zijn nog een aantal weken om hard te blijven trainen en klaar te zijn voor de strijd in de topklasse!