Teamuitje van Jong Volendam: Paintballen

Teamuitje van Jong Volendam: Paintballen

maandag 15 april 2024

Afgelopen weekend verzamelde Jong Volendam van HV KRAS/Volendam zich voor een ontspannen teamuitje bij Gladiator Sports Paintball te Almere.

Met de leiding van coach, Joey Duin, betraden de handballers vol enthousiasme de paintballarena. De dag begon met een knal terwijl de teams elkaar besprenkelden met kleurrijke verfballetjes. Een ware test van hun vaardigheden, maar bovenal een gelegenheid om de band tussen teamleden te versterken en de coach te raken.

Het team genoot van de adrenaline-gevulde actie terwijl ze strategieën bedachten, communicatie verbeterden en elkaar aanmoedigden. Het was niet alleen een kans om te ontspannen en plezier te hebben, maar ook om samen te groeien als een hecht team.

Coach Joey Duin: Het was goed voor het team om samen op elkaar te kunnen knallen met verf. Terwijl de blauwe plekken groeiden krompen alle eventuele ingehouden frustraties

Het teamuitje was een succes, en het versterkte niet alleen de teamgeest, maar bereidde de spelers ook voor op toekomstige uitdagingen op en buiten het handbalveld.