Thimo Axt verlengt zijn contract bij HV KRAS/Volendam

Thimo Axt verlengt zijn contract bij HV KRAS/Volendam

donderdag 30 maart 2023

Thimo is vorig seizoen naar Volendam gekomen om zich belangrijk te maken voor zowel de heren 2 als de heren 1. Naast het trainen bij het eerste team van Volendam ging de achtienjarige hoekspeler ook naar Papendal. Hier gaat hij nu vanaf volgend seizoen mee stoppen om vervolgens volledig in Volendam te komen trainen. De jonge Axt tekent tot 2025 bij onze club.

Coach Geert Hinskens namens de club: “Gerrie Eijlers en ik zien veel potentie in Thimo. Ik ben dan ook blij dat we hem nog een aantal seizoenen bij het team hebben. Volgend jaar gaat hij volledig aansluiten. Nu reisde nu nog op en neer naar Papendal. Ik denk dat het zijn ontwikkeling sterk gaat verbeteren als hij voor vast bij ons komt trainen. Hij is een mooi duo met Robin Nagtegaal, een ervaren kracht met een jong talent, de situatie zoals je het het liefst ziet als club en trainer”.

Thimo: “Ik ben blij dat ik mijn contract heb kunnen verlengen. De club en de mensen eromheen geven mij een goed gevoel. Ik voel me erg thuis bij de club. Ik heb in mijn eerste seizoen al veel geleerd en ik kan mij hier goed ontwikkelen en hoop dan ook steeds belangrijker voor het team te worden. Ik ben blij dat ik de komende jaren nog deel kan uitmaken van deze mooie club en dit team”.

Wil je meer van Thimo weten? Volg hem dan ook via social media