Trainingstijden jeugd volgend seizoen

Trainingstijden jeugd volgend seizoen

dinsdag 16 augustus 2022

De vakantie is voor de meeste mensen nog volop in gang maar bij de organisatie wordt al langere tijd gewerkt aan het volgende seizoen. De trainingstijden voor de jeugd voor volgend jaar zijn bekend net als de meeste trainers. Voor een aantal teams en voor de keeperstraining zijn we daar nog mee bezig maar we wilden niet nog langer wachten met deze informatie te delen.
Heb je nu al vragen over het schema of over volgend seizoen in het algemeen, neem dan gerust contact op met de persoon met wie je dat gewend bent of met de persoon die in het overzicht genoemd staat bij jouw team. Ook kun je altijd contact opnemen met Martijn Cappel voor de Jeugd of Henny Pelk voor de senioren breedtesport.

Benieuwd naar de trainingstijden voor de senioren? Deze worden binnenkort ook gedeeld.

De trainingstijden in onderstaande link gaan vanaf 29 augustus in. Er kunnen nog kleine wijzigingen plaatsvinden. 

Trainingsschema


Begeleiders voor jeugdteams
Inmiddels hebben we voor een aantal teams al een begeleider, maar we streven er naar om naast een trainer en een coach ook een vaste begeleider voor elk team te hebben. Voor een team moet er altijd een hoop geregeld worden rondom (oefen-) wedstrijden en trainingen. Denk aan communicatie naar ouders en spelers als er iets veranderd, vervoer voor wedstrijden regelen maar denk ook aan een leuke activiteit regelen voor het team, maar ook de persoon die soms met de trainer kan sparren wat er speelt bij het team en de ouders.

We zullen er voor zorgen dat je uitleg krijgt van wat er zoal bij komt kijken en je in contact brengen met andere begeleiders voor de gebruikelijke tips & tricks. Ook zul je uitgenodigd worden voor 1 of meer sessies waarin wij uitleggen hoe de jeugdopleiding van Volendam steeds meer vorm krijgt.

Lijkt het jou leuk om een team te begeleiden of wil je meer weten wat het inhoudt? Stuur dan een email (m.cappel@handbalvolendam.nl) of whatsapp (0630025217) naar Martijn Cappel en geef evt. aan welk team je zou willen begeleiden. Zoals gezegd zijn er voor een aantal teams al begeleiders maar onder het mom van “vele handen maken licht werk” zullen we ook kijken waar het handig is om het werk te verdelen.

Alvast bedankt voor jullie enthousiasme