Rob Goudriaan maakt droom transfer naar SC Magdeburg

Rob Goudriaan maakt droom transfer naar SC Magdeburg

donderdag 26 mei 2022

Onlangs kondigde HV KRAS/Volendam met trots aan dat Rob Goudriaan zijn spelerscontract verlengd heeft tot het seizoen 2024. Echter,  vertrekt Rob nu toch naar de Duitse Bundesliga handbalclub SC Magdeburg.

"Vlak na de verlenging van het contract van Rob zijn we benaderd door SC Magdeburg. Ze hebben Rob al een tijdje gevolgd en wilden graag dat hij kwam. We hebben samen met de Duitsers overlegd en ervoor gezorgd dat we er uit kwamen, uiteraard in het belang van alle partijen. We zijn dan ook als club trots dat Rob zijn carriere verder voort kan zetten in Duitsland, bij een topclub. We zullen hem dan ook zeker blijven volgen en contact houden net als bij alle andere oud HV KRAS/Volendammer spelers die via Volendam 'de stap' hebben kunnen maken". Aldus Algemeen Manager Joost Ooms.

Na twee mooie seizoenen gaat Rob KRAS/Volendam dus inruilen voor de Duitse SC Magdeburg. Rob gaat over naar de oude club van HV KRAS/Volendam keepertrainer en handbal icoon Gerrie Eijlers. Rob zegt hier zelf over: "Het is wel grappig dat ik naar Volendam kwam toen Gerrie stopte als actieve keeper en dat ik nu ook nog eens naar de club ga waar hij in zijn prime zat, gaaf allemaal".

Rob geeft aan de club erg dankbaar te zijn voor de mooie jaren en medewerking bij het transfer.  

Namens KRAS/Volendam willen wij Rob nogmaals graag feliciteren met de transfer, en wensen hem veel succes bij zijn nieuwe club. 


Eerdere artikelen over Rob: