Uitzendbureau UBV ook komende jaren verbonden aan garage Kil dames 1

Uitzendbureau UBV ook komende jaren verbonden aan garage Kil dames 1

dinsdag 04 juli 2023

UBV Uitzendbureau zal net als de afgelopen seizoenen te zien zijn op het presentatieshirt van de dames 1. Vestigingsmanager en voormalig handballer van KRAS/Volendam Pim Ligthart is geen onbekende bij de club. Een aantal jaar geleden is Pim als assistent-trainer nog met de dames gepromoveerd naar de eredivisie.  

Piet Kes is erg blij met de ondertekening van UBV: “UBV is een bedrijf waarbij het bijna vanzelfsprekend lijkt dat ze sponsor zijn. Echter is het goed om er af en toe bij stil te staan hoe belangrijk het is dat dit soort bedrijven bij de club betrokken blijven.”

UBV (Uitzendbureau Volendam) staat sinds 1996 garant voor de vervulling van openstaande vacatures in Noord-Holland. Hier ligt hun oorsprong en hebben zij twee vestigingen: Volendam en Amsterdam. Door zich op zo’n specifieke markt te richten, weten zij exact wat deze regionale arbeidsmarkt vraagt en welke kandidaten hierop aansluiten. 

Ze zoeken elke dag naar de juiste match. Voor u als werknemer zoeken ze een bedrijf dat aansluit op uw interesses, opleiding en ervaring. Voor bedrijven werven en selecteren zij talentvol personeel. UBS is altijd op zoek naar kandidaten die gemotiveerd, gekwalificeerd zijn met een klantgerichte mentaliteit. 

Herkent u uzelf hierin of is dit waar uw bedrijf naar op zoek is? Dan is de eerste stap in ieder geval al gezet om een succesvolle samenwerking aan te gaan. Meer weten kijk dan eens op www.ubv.nl