UPDATE: Informatie kaartverkoop bekerfinale

UPDATE: Informatie kaartverkoop bekerfinale

donderdag 25 april 2019

De bekerfinale tussen HV KRAS/Volendam en OCI-Lions wordt op zondag 28 april gespeeld in het Topsportcentrum Almere. Kom jij de oranjehemden steunen in de jacht naar zilverwerk? Bestel nu je kaarten!

Kaartverkoop

Naast de wedstrijd tussen KRAS/Volendam en OCI-Lions wordt ook de bekerfinale van damesteams HV Quintus en Cabooter Groep/Handbal Venlo afgewerkt. De damesfinale begint om 13.30 uur, waarna om 16.00 uur de eindstrijd van de heren begint. Bezoekers krijgen toegang tot beide wedstrijden. De tickets zijn te bestellen op de website van het NHV via de onderstaande link. De prijzen zijn als volgt:

Volwassenen - Voorverkoop: €12,50 p.p.
Jeugd t/m 15 jaar: €6,- p.p.
Groepstickets volwassenen vanaf tien personen: €11,50 p.p.
Groepstickets jeugd t/m 15 jaar vanaf tien personen: €5,- p.p.

Klik hier om kaarten te bestellen!

Supportersbus

De supportersbus van KRAS/Volendam die komende zondag naar het Topsportcentrum Almere rijdt is helemaal volgeboekt. De gereserveerde kaartjes kunnen op donderdag 25 april van 19 tot 20 uur opgehaald en betaald worden in de kantine van sporthal Opperdam. Een kaartje voor de busreis kost €12,- per persoon. Dit staat los van de toegangsprijs voor de wedstrijd. De supportersbus rijdt zondag om 14.15 uur vanaf sporthal Opperdam rechtstreeks naar Almere.

Eigen vervoer

Ook is het mogelijk om met eigen vervoer naar het Topsportcentrum Almere te komen. De sporthal ligt aan de Pierre de Coubertinplein 4, met als postcode 1362LB Almere.