Wooncentrum Veerman verlengt sponsoring

Wooncentrum Veerman verlengt sponsoring

dinsdag 02 april 2024

Wooncentrum Veerman een familiebedrijf in de handbalfamilie

Al jarenlang is Wooncentrum Veerman een van de grote sponsoren bij KRAS/Volendam. Het succesvolle familiebedrijf gevestigd aan de Julianaweg is dan ook 1 van de bouwstenen van onze vereniging. De sponsoring die ooit ontstond uit de vriendschap tussen Thoom Veerman en Piet Kes is de basis van deze jarenlange samenwerking. 

Binnen gemeente is wooncentrum Veerman terug te vinden bij verschillende lokale sportverenigingen. En tijdens thuiswedstrijden van onze 1e teams schitteren ze op met LED-scherm en met een bord langs het veld. Sam Veerman kwam namens wooncentrum Veerman voorafgaand aan de wedstrijd van KRAS/Volendam het contract voor de verlening ondertekenen. En zo blijft ook de komende jaren Wooncentrum Veerman één van de belangrijke bouwstenen van onze vereniging.

Piet Kes namens HV KRAS/Volendam: “Jarenlang is Wooncentrum Veerman al een gewaardeerde sponsor van onze vereniging. Zij zijn al jaren een belangrijk onderdeel van het succes van onze handbalvereniging en een prachtig voorbeeld van de lokale betrokkenheid van Volendamse bedrijven.”

Sam Veerman “Bij Wooncentrum Veerman is ons motto “uw dromen binnen handbereik”. Wij zijn dagelijks bezig met het verwezenlijken van de dromen van mensen. Bij HV KRAS/Volendam zie je deze ambitie ook overal terug. Welke jongetje of meisje droomt er nou niet van om sport te bedrijven op het hoogste niveau? Bij de handbalvereniging worden deze topsportambities van zowel jongens als meiden vanaf jonge leeftijd gefaciliteerd. Wij zijn trots dat wij als Wooncentrum Veerman daar onderdeel van mogen uitmaken en ons steentje aan mogen bijdragen!”

Veel mensen hebben moeite hun ideale interieur te omschrijven in één stijl. Om het maken van keuzes makkelijker te maken, ontwikkelde Wooncentrum Veerman vier interieurstijlen: Modern, Luxury Living, Stoer en Stoer Modern. Binnen de stijlen zijn natuurlijk ook combinaties mogelijk. Uiteindelijk gaat het namelijk om harmonie en de juiste balans. Onze interieurstylisten zijn u
graag van dienst!

Tijdens een oriënterend gesprek en een ronde door de showroom luistert onze interieurstylist goed naar uw (stijl) voorkeuren en praktische wensen. Wij werken vervolgens krachtige (3D) impressies voor u uit, welke wij tijdens een stylingpresentatie met u delen. Wooncentrum Veerman adviseert maar u bepaalt hoe ver we daadwerkelijk gaan. Samen werken we naar het mooiste resultaat toe.

Bezoek Wooncentum Veerman ook online op: www.wooncentrumveerman.nl