Versterk het medische team van HV KRAS/Volendam!

Versterk het medische team van HV KRAS/Volendam!

woensdag 11 januari 2023

Het menselijk lichaam is een verbazend knap en goed georganiseerd geheel van spieren, botten en gewrichten waar we dagelijks op moeten kunnen rekenen. Lopen, staan, springen, bukken, het zijn vaak volkomen vanzelfsprekende bewegingen. Echter in topsport is overbelasting een reëel gevaar.

De sportmedische stafleden van HV KRAS/Volendam willen een positieve bijdrage leveren aan bijvoorbeeld gezond bewegen en het voorkomen van blessures van onze topsporters. Op die manier helpen wij onze topsporters hun lichamen zo goed mogelijk functionerend te houden.

“Een bijzonder leuk vak, het preventieve vind ik het mooiste en dat je topsporters vanaf de tafel training- en speelklaar kan maken. De waardering van degene die je geholpen hebt is het waard”, aldus Dennis van Royen, lid HV KRAS/Volendam medisch team.

Wij zijn op zoek naar nieuwe mensen die samen met ons het medisch team willen versterken. Heb je affiniteit met het menselijk lichaam of blessurebehandeling? Heb je een passende opleiding, heb je altijd al met topsporters willen werken?

Dan willen we graag met je in gesprek. Je krijgt een aantal gesprekken en daarbij hoort een aantal administratieve afstemmingen. Neem contact op met Dennis van Royen via 06-26618052 of door te mailen naar dvanroyen@quicknet.nl.