Volendam dames in Finales NK Beachhandbal

Volendam dames in Finales NK Beachhandbal

zondag 07 juli 2024

HV KRAS/Volendam heeft in de eerste en tweede dag van de nationale beach kampioenschappen veel successen beleefd!

Op zaterdag 6 en zondag 7 juli 2024 vonden  namelijk de Beach Handball Tour Finals plaats bij HV Jahn II in Stadskanaal. Vanmiddag is de finale, waar onze dames zich voor geplaatst hebben. 

De Beach Handball Tour bestaat uit de organisatie van één of meerdere Beach Handball Tour Kwalificatietoernooien. De Beach Handball Tour en de Beach Handball Tour Finals worden georganiseerd voor tien categorieën: dames en heren in de leeftijdscategorieën D-, C-, B- en A-jeugd en senioren. KRAS/Volendam doet mee in de dames senioren.

In 2022 werd het NK eerder in Stadskanaal georganiseerd. 


WEDSTRIJDVERSLAG!

Halve finale: GEWONNEN!

KRAS/Volendam moest het opnemen tegen Unitas en won uiteindelijk in twee sets. Vanmiddag om 16:45

 speelt KRAS/Volendam de finale tegen Black Lake Beach DS1 het team dat nummer twee werd in Poule A.Volg de LIVESTREAM op: EYECONS om mee te genieten.

Uitslagen van 6 juli 2024 poule fase NK

KRAS/Volendam heeft de halve finales bereikt door te winnen van: Black Lake Beach DS1 met twee sets tegen één; Voorwaarts DS1 met twee sets tegen nul; en Jumbo Niedorp DS1 met twee sets tegen nul.

Vanochtend spelen de dames in de halve finales tegen topploeg Unitas om 11:40. Volg de LIVESTREAM op: EYECONS om mee te genieten.

Succes dames!


Volg het toernooi

Wil je helemaal op de hoogte zijn van de laatste informatie en standen? Bekijk dan de Tournify-app. Er wordt op acht verschillende velden gespeeld. De wedstrijden op Veld 1 en Veld 2 zijn vanaf zaterdag 9:00 uur live te volgen via EYECONS.

Wil je meer weten over ons beachhandbalteam? Klik hier.