Voorbeschouwing Achilles Bocholt - HV KRAS/Volendam

Voorbeschouwing Achilles Bocholt - HV KRAS/Volendam

vrijdag 28 oktober 2016

Het Belgische Achilles Bocholt is de volgende tegenstander voor de herenselectie van HV KRAS/Volendam. 
Op zaterdag 29 oktober spelen de Volendammers om 20:15 uit tegen de Belgen. En confrontatie tegen alweer een concurrent op de ranglijst.

De tegenstander van KRAS/Volendam staat momenteel maar twee plaatsen boven de oranjehemden. 
Door de overtuigende winst van vorige week tegen Merksem (33-21) staat Volendam momenteel negende op de ranglijst van de BENE-League, daar waar Bocholt plek zeven inneemt. De oude ploeg van aanvoerder Léon van Schie won vier van de negen wedstrijden en speelde één keer gelijk. Vorige week verloren de Belgen nog met 33-30 van Sasja HC.

Nog steeds kampen de Volendammers met veel blessureleed. Eduard Klyuyko is nog herstellende van een duimblessure, terwijl ook Jaap Beemsterboer, Maurits van Buren en Diego Jacobs niet inzetbaar zijn. 
Geert Hinskens is op de weg terug en het lijkt erop dat de linkshandige opbouwer tegen Achilles weer écht onderdeel uitmaakt van de wedstrijdselectie. Van Schie is zo goed als hersteld van schouderblessure die hem vorige week langs de kant hield. 

De wedstrijd tegen Achilles wordt dan ook een spannende wedstrijd. De Volendammers hebben de punten hard nodig en gaan er alles aan doen om de concurrent te verslaan.