Voorbeschouwing HV KRAS/Volendam - OCI-Lions

Voorbeschouwing HV KRAS/Volendam - OCI-Lions

donderdag 26 januari 2017

Aankomende zaterdag staat er weer een spannende wedstrijd voor HV KRAS/Volendam op het programma. Zaterdag 28 januari nemen de Volendammers het om 19:00 uur op tegen de OCI-Lions, dat onder leiding staat van een oude bekende: Mark Schmetz. De Limburger was de afgelopen vier seizoenen trainer van de Volendammers.

De tegenstander van KRAS/Volendam staat momenteel tweede in het klassement, één punt achter de koploper.
KRAS/Volendam neemt de negende plaats in beslag in de BENE-League. Lions won veertien van de achttien gespeelde wedstrijden, waar Volendam er zes wist te winnen. Eerder dit seizoen werd het in Sittard 31-25 voor de Limburgers.

Lions wist de vorige wedstrijd te winnen van KV Sasja HC met een klein verschil: 33-32. KRAS/Volendam verloor de laatste partij nipt van HC VISÉ BM. Dat duel eindigde in 33-31.

De Volendamse blessurelijst is gelukkig weer wat geslonken. De ploeg onder leiding van Piotr Konitz kan gelukkig weer rekenen op de steun van Tom Schilder. Het meespelen van Léon van Schie is vanwege ziekte nog onzeker. Eduard Klyuyko doet nog niet mee vanwege zijn schouderblessure, evenals de geblesseerde Diego Jacobs. Maurits van Buren traint weer mee maar is nog niet in staat om de wedstrijden mee te doen. De nieuwe aanwinst Igor Mrsulja is nog niet speelgerechtigd.

De wedstrijd is te volgen via de livestream:
https://livestream.com/accounts/1249075/events/6922148