Voorbeschouwing HV KRAS/Volendam - Sasja HC

Voorbeschouwing HV KRAS/Volendam - Sasja HC

vrijdag 23 september 2016

De vierde competitieronde van de BENE-League gaat alweer van start. Zaterdag 24 september speelt HV KRAS/Volendam om 19.00 uur thuis tegen Sasja HC.

De tegenstander van Volendam is behoorlijk goed van start gegaan. De Belgen bezetten de vijfde plaats, daar waar Volendam momenteel terug te vinden is op plaats acht. Sasja won de eerste twee ontmoetingen van deze competitie, maar verloor de laatste wedstrijd met 24-29 van Initia Hasselt. KRAS/Volendam kan de punten goed gebruiken. Vorige week gingen de uitwedstrijden tegen Tongeren (30-27) en Fiqas/Aalsmeer (29-21) verloren. Voor het duel van zaterdag is er goed nieuws want Geert Hinskens en Duncan Postel kunnen weer hun opwachting maken in het team van trainer Piotr Konitz. Het beloofd dus een spannende wedstrijd te worden.

De wedstrijd HV KRAS/Volendam – Sasja HC is tevens de ‘Match of the week’ in de BENE-League. Laat je als publiek daarom van je beste kant zien! We zien iedereen zaterdagavond graag terug in Sporthal Opperdam. Voor de thuisblijvers is de wedstrijd live te volgen via de livestream:
https://livestream.com/accounts/1249075/events/6376931

TIP: Neem je gespaarde munten van de Deen Jeugdsponsor actie mee naar de sporthal en werp ze in de koker van HV KRAS/Volendam!