Voorbeschouwing HV KRAS/Volendam - Targos Bevo

Voorbeschouwing HV KRAS/Volendam - Targos Bevo

vrijdag 11 november 2016

Het Limburgse Targos Bevo is de volgende tegenstander voor de herenselectie van HV KRAS/Volendam. Op zaterdag 12 november spelen de Volendammers om 19 uur thuis tegen de Limburgers. Een confrontatie tegen alweer een concurrent op de ranglijst.

De tegenstander van KRAS/Volendam staat momenteel maar twee plaatsen boven de oranjehemden. Beide teams hebben hun laatste wedstrijd verloren. Volendam liet de punten liggen tegen Bocholt (31-24), daar waar Bevo thuis verloor van KV Sasja met 21-25. De Limburgers hebben tot nu toe drie keer de winst gepakt en speelden twee keer gelijk. Bevo-speler Toon Leenders en Jeroen van den Beucken waren net als Léon van Schie actief voor het Nederlands team, dat ondanks nederlagen tegen Denemarken (29-20) en Hongarije (27-28) verdienstelijk speelde.



Jan Josef komt dit seizoen niet meer in actie voor Volendam. Een stuk kraakbeen in zijn linkerknie is afgebroken, waardoor de opbouwer langdurig aan de kant staat. Wel lijkt het erop dat de ziekenboeg leger wordt. Jaap Beemsterboer, Eduard Klyuyko en Geert Hinskens zijn op de weg terug en kunnen langzamerhand hun rentree maken in het team van Piotr Konitz. Maurits van Buren is nog altijd aan het revalideren van zijn knieblessure. Ook Diego Jacobs zal nog een tijd absent zijn.



De Volendammers hebben de punten hard nodig en gaan er alles aan doen om de concurrent te verslaan.

De wedstrijd is ook te volgen via de livestream: https://livestream.com/accounts/1249075/events/6611460



TIP: Heb jij de HV KRAS/Volendam handdoek al? Wacht niet langer en bestel dit fan-item. Er zijn nog een paar handdoeken beschikbaar! De handdoeken zijn €10,-per stuk. Stuur een mail naar l.van.schie@handbalvolendam.nl en haal jouw fanartikel binnen!