Voorbeschouwing KRAS/Volendam - HC VISÉ

Voorbeschouwing KRAS/Volendam - HC VISÉ

vrijdag 07 oktober 2016

Ook dit weekend staat er weer een spannende wedstrijd voor HV KRAS/Volendam op het programma. Zaterdag 8 oktober speelt HV KRAS/Volendam thuis om 19:00 uur tegen HC VISÉ BM.

De tegenstander van Volendam heeft dit seizoen ook geen al te beste start gemaakt. De Belgen staan momenteel op de achtste plaats, daar waar Volendam momenteel op de een na laatste plaatst staat, namelijke de elfde positie. HC Visé heeft tot nu zes punten uit evenveel wedstrijden. Ook de resultaten zijn in evenwicht; Visé won twee keer, stond tweemaal aan de verkeerde kant van de score en speelde twee keer gelijk. Afgelopen zondag speelde Visé nog met 27-27 gelijk tegen Sasja HC daar waar KRAS/Volendam met 28-31 onderuit ging tegen Hurry Up. KRAS/Volendam kan dus de punten zeer goed gebruiken, maar zullen daarvoor wel alles uit de kast moeten halen. De Volendammers zondag nog een tegenslag te verwerken. Eduard Klyuyko liep een duimblessure op en is er zaterdag dan ook niet bij. Ook Geert Hinskens, Jaap Beemsterboer, Maurits van Buren en Diego Jacobs zijn nog altijd geblesseerd. Daar tegenover staat de rentree van Tom Schilder en Melvin de Jong!

De wedstrijd HV KRAS/Volendam - HC VISÉ belooft dus een spannende pot te worden. Laat je als publiek daarom van je beste kant zien en kom de ploeg steunen! We zien iedereen graag zaterdag om 19:00 in Sporthal de Opperdam. Voor de thuisblijvers is wedstrijd live te volgen via de livestream:

https://livestream.com/accounts/1249075/events/6461161

TIP: Neem je gespaarde munten van de Deen Jeugdsponsor actie mee naar de sporthal en werp ze in de koker van HV KRAS/Volendam!