Voorbeschouwing Targos Bevo – HV KRAS/Volendam

Voorbeschouwing Targos Bevo – HV KRAS/Volendam

vrijdag 10 maart 2017

Aankomende zaterdag staat er in de nacompetitie van de eredivisie weer een uitwedstrijd op het programma. In Sporthal De Heuf zal gestreden worden tegen Targos Bevo voor de eerste overwinning in de Eredivisie. De vorige ontmoeting, in februari voor de BENE-League, eindigde in een 25-33 in het voordeel van HV KRAS/Volendam.

Eerder dit seizoen werd in de thuiswedstrijd tegen Bevo ook al gewonnen. Toen maakte Léon van Schie in de slotseconden de winnende treffer en werd het 24-23. In de afgelopen wedstrijd tegen Hurry-Up stevenden de Volendammers af op een overwinning. Maar door een tegendoelpunt in de allerlaatste seconde werd er met 27-27 gelijkgespeeld, ondanks een prima wedstrijd. Igor Mrsulja maakte in die wedstrijd zijn debuut voor de Volendamse ploeg en deed het niet onverdienstelijk. Targos Bevo HC deed afgelopen weekend goede zaken door met 35-15 van Oosting Metaal Recycling/E&O te winnen. Hierdoor voeren de Limburgers na één speelronde kampioenspoule B aan.

De Volendammers zullen het hoogstwaarschijnlijk helaas zonder Dennis Schellekens moeten doen, die afgelopen zaterdag geblesseerd raakte. Tim Jonk als doelman toegevoegd aan de wedstrijdselectie. Ook zal KRAS/Volendam het nog steeds zonder Maurits van Buren en Diego Jacobs moeten doen.

De wedstrijd van zaterdagavond begint om 19.00 uur. Het duel is te volgen via de livestream.