KRAS/Volendam speelt zaterdag eerste thuiswedstrijd van de HandbalNL-League!

KRAS/Volendam speelt zaterdag eerste thuiswedstrijd van de HandbalNL-League!

woensdag 22 maart 2023

Aankomende zaterdag speelt de heren 1 hun eerste thuiswedstrijd van de HandbalNL-League! De dames 1 en heren 2 spelen uit. 

De heren van KRAS/Volendam heren 1 spelen zaterdag in Sporthal de Opperdam om 19:00 tegen Drenth Groep/Hurry Up. Vorige week wisten de heren van KRAS/Volendam gelijk te spelen tegen Green Park Aalsmeer waardoor zij 1 punt hebben behaald. Vanuit de BENE-League namen zij 2 punten mee wat ze op de 4e plek heeft gebracht. Hurry Up heeft ook 2 punten meegenomen vanuit de BENE-League, maar wisten zaterdag te winnen wat ze op plek 1 heeft gebracht met 4 punten.

De dames van Garage Kil/Volendam spelen zaterdag om 19:00 uur uit tegen PCA/Kwiek. Dit is de laatste wedstrijd van de Ere Divisie. Na deze wedstrijd komt Garage Kil/Volendam in de na competitie. De dames staan op plek 5 met 21 punten. PCA staat op plek 8 met 20 punten. Garage Kil/Volendam moet deze wedstrijd winnen of gelijk spelen, als ze boven PCA willen blijven.

De heren van AutoCrew de Groot/Jong Volendam spelen zaterdag om 19:00 uur uit tegen Beekse Fusie Club. Volendam staat op plek 10 met 17 punten. Beekse Fusie Club staat op plek 3 met 35 punten.

Kom zaterdag naar de Opperdam om onze heren aan te moedigen!

Foto: clubfotograaf John Loch