Weekend vol met overwinningen

maandag 09 oktober 2023

Afgelopen weekend hebben onze Top-Teams weer drie geweldige uitswedstrijden gespeeld. Alle drie de teams hebben de punten meegenomen naar Volendam.

KRAS/Volendam heeft zich dit weekend nogmaals bewezen, na een wedstrijd waarin alles tegen zat, hebben zij zich heroïsch herpakt tegen Filou handbalclub Izegem. De mannen keken bijna de gehele wedstrijd tegen een achterstand aan, maar wisten aan het einde toch de punten te veroveren. Door deze winst blijft Volendam bovenaan in de ranking.

De dames van Garage Kil/Volendam werden door het fanatisme van E&O overrompeld, waardoor ze al gauw tegen een achterstand aankeken. De dames werden op tijd wakker, met als gevolg dat er met rustig spel 100% kansen gecreëerd en afgerond konden worden. Hierdoor wisten de dames toch nog de wedstrijd te winnen. Door deze winst zijn de dames gestegen naar de zesde plek.

Voor Jong KRAS/Volendam begon de wedstrijd moeizaam. Door een niet werkend scorebord wisten de Volendammers niet wat de stand was. Hierdoor begonnen zij goed te spelen en liepen ze uit tot een voorsprong van 15-22 met rust. In de tweede helft speelden ze weer sterk en hebben ze de winst binnengehaald met een eindstand van 27-40.