Winst voor heren 1 en heren 2, dames spelen gelijk

maandag 19 september 2022

Dit weekend speelde de Heren 1 thuis tegen RED-RAG/Tachos en wisten met 32 – 21 te winnen. Ook de Heren 2 speelde thuis tegen Vrone/Berdos en wonnen overtuigend met 39 – 25. De Dames 1 speelde zaterdag avond in uit in Eindhoven om 9 uur tegen PSV Handbal en speelde gelijk met 31 – 31

De zaterdag avond begon met KRAS/Volendam 1 tegen RED-RAG/Tachos om 19:00.

Na een stroef begin waarin Volendam het lastig had, liep het stuk op de goed verdedigende RED-RAG/Tachos. Het thuis team wist uiteindelijk toch met 15 – 13 de rust in te gaan. Dit ging niet zonder slag of stoot, omdat de bezoekers tijdelijk met twee doelpunten voor kwamen. Na de rust begon Volendam veel sterker aan de wedstrijd door met meer intensiteit en felheid dan de bezoekers te beginnen. Waardoor er meer kansen gecreëerd werden door Volendam en Volendam al snel verder op voorsprong kwam. Uiteindelijk werd er overtuigend met 32 – 21 gewonnen door Volendam. Het was een leerzame wedstrijd, waarbij bijna het hele team aan scoren toekwam.

Zaterdagavond om 21:00 uur was de wedstrijd tegen PSV handbal. Waar gedacht werd dat hier makkelijk van gewonnen zou moeten worden eindigde het toch in een gelijk spel. In de eerste tien minuten van de wedstrijd stond het nog 1-1. Na twee gemiste penalty’s, twee gemiste open doelkansen een een gemiste break was de keeper goed ingeschoten… In de tweede helft stond Volendam ondertussen acht doelpunten achter, maar daar lieten ze het niet bij! Door te vechten voor elkaar werd het uiteindelijk toch nog 31-31. Het hoogst haalbare van deze zaterdagavond.

Ook AutoCrew de Groot/Jong Volendam wist het publiek te vermaken met mooie goals, mooie acties en een ruime overwinning op Vrone/Berdos HS1. In de eerste helft liep de score redelijk gelijk op, maar tijdens de tweede helft bleven de doelpunten maar komen. Uiteindelijk resulteerde dit in een eindstand van 29-25.

Zaterdag avond speelt KRAS/Volendam heren 1 om 19:00 tegen Herpertz/Bevo HC. Garage Kil/Volendam dames 1 spelen zaterdag avond om 21:00 tegen Cabooter Group/Handbal Venlo. AutoCrew de Groot speelt zaterdag avond op bezoek bij IMTO Benelux/Hellas om 20:00.

Tickets voor de thuiswedstrijden zijn te koop bij de kassa evenals de seizoenkaarten voor dit seizoen die geldig zijn bij onze drie topteams.