Zonovergoten Pinkstertoernooi wederom een prooi voor de oranjemannen

Zonovergoten Pinkstertoernooi wederom een prooi voor de oranjemannen

maandag 20 mei 2024

Met een indrukwekkende reeks overwinningen heeft Team HB1 de eerste plaats veroverd op het Zaanstreek toernooi. Met vijf overwinningen op rij lieten de spelers van Team HB1 zien dat zij het sterkste team van het toernooi zijn.

De eerste wedstrijd vond plaats op een vochtige grasmat, wat voor beide teams uitdagende omstandigheden creëerde. Desondanks wist Team HB1 met een overduidelijke 16-8 zege de wedstrijd naar zich toe te trekken. De zon kwam door en tijdens de tweede wedstrijd, die werd gespeeld op heet asfalt, maakten twee twaalfjarige debutanten indruk met een glansrijke 18-8 overwinning.

De creativiteit van Team HB1 kwam naar voren in de derde wedstrijd, waarin de spelers ongebruikelijke posities innamen. Ondanks een rommelig spel wisten zij met 11-9 de overwinning veilig te stellen. In de vierde wedstrijd stonden zij tegenover de sterke jongens van Zaanstreek. Op een inmiddels stroef grasveld en onder een felle zon, maakte vooral Thijmen Koning indruk met zijn uitstekende reddingen. Team HB1 behaalde een 14-10 overwinning.

De laatste wedstrijd tegen Hauwert B1 werd gekenmerkt door hitte en spanning, maar Team HB1 wist uiteindelijk met 13-10 de winst te pakken, waarmee de 'puntentas' compleet gevuld werd.

Na de wedstrijden genoten de teamleden van de finales van de D-jeugd en A-jeugd en werden de verdiende medailles uitgereikt. Team HB1 kijkt trots terug op een succesvol toernooi.

Wij danken de organisatie van het Pinkstertoernooi voor de geweldige sfeer, de goede verzorging en de uitstekende catering.

Vol trots kunnen we zeggen: Wij zijn Volendam, wij zijn de beste!