Zwaarbevochten overwinning voor Cafetaria Arnold Dames 1

woensdag 23 november 2016

Een verdiende overwinning voor Cafetaria Arnold Dames 1 afgelopen weekend. Op bezoek bij VZV werd geknokt voor elke meter en uiteindelijk gewonnen met 19-24.

Het duel ging in de eerste helft gelijk op. Wat foutjes in de verdediging en onzorgvuldige aanvallen zorgden ervoor dat HV KRAS/Volendam niet los kon komen van de tegenpartij. Mandy Kwakman viel positief op in de eerste helft maar viel helaas uit door een gescheurde wenkbrauw. Een kleine achterstand werd net voor rust nog weggewerkt en de dames gingen rusten met een stand van 9-9. In de tweede helft stond er een hardwerkend team. De verdediging stond goed dicht en er werd goed gebruik gemaakt van de schutters en hoekspeelsters. Ook cirkelspeelster Priscilla Bergman rondde een aantal keren fraai af. Helaas moest na Mandy ook Sabrina Van der Mast naar de kant vanwege een blessure. Gelukkig pakte het team het goed op. In de laatste tien minuten werd het verschil gemaakt en werd eindelijk de voorsprong uitgebouwd. De verdiende eindstand is 19-24. Volendam staat nu op een mooie derde plaats.

VZV 2 - HV KRAS/Volendam: 19-24 (9-9).
Scores HV KRAS/Volendam: Kelly de Haan, Emma Steur, Alyssa Alings 10, Priscilla Bergman 5, Cathy Groote 3, Evita Silven 3, Sabrina Van der Mast 1, Fiona Scherpenzeel 1, Mandy Kwakman 1, Deniece Feijen, Renate Veerman, Carina Zwarthoed, Daniela Spruijt.