Garage Kil/Volendam verliest van Handbal Venlo

maandag 14 oktober 2019

Garage Kil/Volendam moest het zaterdag in sporthal Opperdam afleggen tegen Cabooter Group/Handbal Venlo. De ploeg van trainer Ruud van den Broeck kwam goed mee met de tegenstander uit Limburg, maar verloor met 26-33.

In het eerste bedrijf bleven de teams aan elkaar gewaagd. Fouten werden over en weer afgestraft met snel aanvalsspel, maar Venlo ging bij het aanbreken van de rust met een klein verschil aan de leiding: 15-19.

Na de pauze werd er aan weerszijden een paar minuten niet gescoord. De bezoekers namen uiteindelijk het voortouw en vergrootten daarmee, ondanks een aantal fraaie reddingen van Ellen Overman, de voorsprong. Dit resulteerde in een 26-33 eindstand.

“Het verschil had kleiner kunnen zijn”, concludeerde Van den Broeck. “We waren nog te lief voor de tegenstander. Komende dinsdag moeten we op scherp staan in het duel met HV Quintus. Daar moeten we meer vechtlust tonen.”

Dinsdag reist Garage Kil/Volendam af naar Kwintsheul voor een duel met HV Quintus. De wedstrijd begint om 20:30 uur.

Garage Kil/Volendam - Cabooter Group/Handbal Venlo 26-33 (15-19)