Livestreams

Livestreams HV KRAS/Volendam

Op deze pagina zijn wekelijks de livestreams voor handbalwedstrijden in de hoofdzaal van sporthal Opperdam te vinden. Deze beelden worden gerealiseerd met het automatische camerasysteem van Usportfor. Klik hier voor meer informatie over dit camerasysteem.

Privacy
Ook bij KRAS/Volendam respecteren wij uw privacy. Wilt u meer weten over de nieuwe privacywetgeving? Neem dan contact op met Jaap Buijs via manager@handbalvolendam.nl.

Technische problemen
In het geval van technische problemen kunt u contact opnemen met Mitchell Burger via m.burger@handbalvolendam.nl. Houd er hierbij rekening mee dat KRAS/Volendam bij sommige gevallen in contact moet komen met Usportfor om het probleem op te lossen.

Aanbevelingen
Bij het kijken van de livestreams raden wij aan om gebruik te maken van webbrowser Google Chrome. Wij hebben gemerkt dat de uitzendingen van wedstrijden met deze browser het beste werken. Dit is een aanbeveling voor het gebruik van zowel computers en laptops als telefoons en tablets.

Wedstrijdoverzicht
Onderstaand vindt u een overzicht van de aanstaande handbalwedstrijden in sporthal Opperdam. Hier staan de datum, tijd, ploegen en de link naar de livestream weergegeven.

 

Zaterdag 25 januari 2019

19:00 | Zwathoed Schilders Volendam/Jongens A1 - B&B Healthcare/WHC-Hercules
Klik hier voor de livestream!

 

Zondag 26 januari 2019

12:50 | Café De Dijk/Volendam HS4 - AHC'31
Klik hier voor de livestream!

14:20 | KRAS/Volendam HS3 - Celeritas HS1
Klik hier voor de livestream!

 

Let op: het is voor KRAS/Volendam alleen mogelijk om wedstrijden in de hoofdzaal van sporthal Opperdam te streamen.