Openstaande vacatures UBV

maandag 20 januari 2020

HV KRAS/Volendam en uitzendbureau UBV zijn een unieke samenwerking aangegaan. Wanneer jij aan het werk gaat via UBV, geeft het uitzendbureau een stukje van hun rendement aan de clubkas van KRAS/Volendam. Lees hier meer over dit initiatief.

Onderstaand vind je de laatste openstaande vacatures bij UBV.
 

Leerling dakdekker en/of zinkwerker

Functieomschrijving
Voor een van onze klanten in Volendam zijn wij op zoek naar Leerling Dakdekkers of Zinkwerkers. Ben jij een gemotiveerde jongen of meid die graag het dakdekkersvak vanuit de praktijk wil leren en een lekker salaris wil verdienen? Neem dan zeker contact op! 

Wij zijn op zoek naar enthousiast en gemotiveerd personeel die het belangrijk vinden om kwaliteits- en veiligheidsbewust te werken en goed logistiek inzicht hebben. Ben je trots op je werk, ben je collegiaal en kun je jezelf vinden in de volgende functie-eisen?

Functie-eisen

  • Affiniteit met de dakbedekkings branche
  • In bezit van VCA of de bereidheid deze te halen.
  • In bezit van Rijbewijs B.
  • Klantgericht

Heb je interesse? Neem dan snel contact op met UBV via het telefoonnummer 0299-398070 of mail naar Volendam@ubv.nl.
 

Zelfstandig werkend kok (FT & PT)

Voor een nieuw op te starten lunchroom in het mooie centrum van Volendam zijn wij op zoek naar een Zelfstandig werkend Kok. Je werktijden zullen liggen tussen 08:00- 22:00 uur, waarbij het zwaartepunt overdag ligt.

We zijn op zoek naar iemand met ervaring, en veel initiatief. Iemand die het ook leuk vindt om vegetarisch te koken. (Het is een lunchroom met een vegetarische twist, niet volledig.) , goed kan inkopen, kennis heeft van HACCP, kan plannen en die echt samen het nieuwe concept wil opbouwen! De werkzaamheden zullen ongeveer maart-april 2020 aanvangen.

Heb je interesse? Neem dan snel contact op met UBV via het telefoonnummer 0299-398070 of mail naar Volendam@ubv.nl.
 

Schoonmaker M/V Noord-Zuidlijn

Functieomschrijving
Voor een zeer gemotiveerd team werkzaam op alle locaties van de Noord/Zuidlijn in Amsterdam zijn wij op zoek naar fulltime medewerkers.
Kom jij dit team versterken?

Bij het behalen van je DVP diploma (veiligheid rondom het spoor) ga je gelijk op contract bij onze klant (8 maanden contract). Salaris en arbeidsvoorwaarden conform cao Schoonmaak. Bij goed functioneren  kans op een vast contract. 

Functie-eisen
Wij zoeken naar iemand die:

  • De Nederlandse taal beheerst;
  • Flexibel voor 38 uur per week is;
  • Geen bezwaar heeft tegen weekend- en  ploegendiensten volgens roulatie;
  • Collegiaal en representatief is.

Heb je interesse? Neem dan snel contact op met UBV via het telefoonnummer 0299-398070 of mail naar Volendam@ubv.nl.