De week van de scheidsrechter

De week van de scheidsrechter

donderdag 05 oktober 2023

Van zaterdag 30 september tot en met zondag 8 oktober is het de Week van de Scheidsrechter! Voor die gelegenheid zetten we bij HV KRAS/Volendam onze scheidsrechters in het zonnetje.

Zonder scheidsrechters is er geen handbalspel mogelijk. En daar staan wij maar vaak genoeg bij stil. Namens de hele club bedanken we alle scheidsrechters. Van vrijwillig een wedstrijd fluiten tot het regelmatig fluiten op Top-niveau. We zijn iedereen dankbaar. Want zonder scheidsrechters geen handbal.

Bij de wedstrijden van de TOP-Teams zijn de scheidsrechters voorafgaand aan de wedstrijd in het zonnetje gezet. Op de foto's zijn, aanvoerder van heren 1, Evert Kooijman en, aanvoerder van heren 2, Michiel van Gils te zien die een kleinigheidje overhandigen aan de scheidsrechters van die wedstrijden.

Lijkt het jou ook leuk om scheidsrechter te worden? Neem dan contact op met Joost Ooms via j.ooms@handbalvolendam.nl of kijk voor meer informatie op https://handbalvolendam.nl/nieuws/scheidsrechteren-wie-wil-dat-niet/

 

Foto: Clubfotograaf John Loch