Jenny Hoogland nieuwe begeleidster van Dames-1

Jenny Hoogland nieuwe begeleidster van Dames-1

dinsdag 30 augustus 2016

De damesselectie heeft Jenny Hoogland als begeleidster toegevoegd aan de technische staf. De ras-Volendamse moest noodgedwongen stoppen als actief handbalster, maar in haar nieuwe rol blijft zij toch betrokken bij HV KRAS/Volendam.

Het was voor Hoogland dan ook geen gemakkelijke keuze. Handbal is haar met de paplepel ingegoten. Maar door haar chronische ziekte is het fysiek nauwelijks nog op te brengen om wekelijks te handballen. Toen zij gevraagd werd om de rol van begeleidster van de Dames-1 op zich te nemen moest zij eerst goed nadenken, maar stemde vervolgens volmondig in. Dit tot tevredenheid van het trainersduo Ruud van den Broeck en Pim Ligthart. Met haar positieve instelling is ze van veel waarde voor de vereniging.

Hoogland blijft voor noodgevallen inzetbaar voor de Dames-2, maar haar belangrijkste taak zal de begeleiding van het eerste team worden. Over twee weken begint voor de ambitieuze damestak de voorbereiding. Daarin zullen handbalsters als debutant in de Hoofdklasse de basis leggen voor een succesvol seizoen.

HV KRAS/Volendam wenst Jenny Hoogland veel succes!