Zwarthoed nieuwe assistent-trainer Dames 2

Zwarthoed nieuwe assistent-trainer Dames 2

donderdag 11 juni 2020

Door de maatregelen tegen het coronavirus is er momenteel nog geen handbal mogelijk en zijn veel zaken onduidelijk. Er wordt nog niet in groepsverband getraind en wedstrijden zijn nog niet toegestaan. Dat betekent echter niet dat alles stil ligt. Bij Tol Plaatwerk/Volendam Dames 2 worden achter de schermen voorbereidingen getroffen voor het aanstaande seizoen.

Een van de ontwikkelingen is het aanstellen van Sylvia Zwarthoed als nieuwe assistent-trainer van het tweede damesteam. Als voormalig eredivisiespeelster van VOC en SEW heeft Zwarthoed de nodige bagage op zak om de spelersgroep naar een hoger plan te tillen. De Volendamse zal zich samen met hoofdtrainer Ab Schilder tijdens de trainingen inzetten om de speelsters individueel en als groep te versterken.

De spelersgroep houdt zich momenteel zelfstandig fit. Er wordt individueel of in kleine groepjes getraind om de fitheid op peil te houden. Het nieuwe seizoen is iets waar met veel enthousiasme naar wordt toegewerkt.

Er wordt met veel enthousiasme toegewerkt na het nieuwe seizoen. Na het onlangs door het NHV goedgekeurde promotieverzoek speelt Dames 2 komend seizoen in de Eerste Klasse.

Foto: Fred Mol