Gedreven met video? Versterk dan Team Media van HV KRAS/Volendam!

woensdag 07 maart 2018

Heb jij de ambitie om in de toekomst serieus aan de slag te gaan met video? Wil je ervaring opdoen met het filmen, monteren en coördineren van videoproducties, in combinatie met social media? Of vind je het simpelweg leuk om creatief te zijn video? Dan is deze kans er een die je niet kan laten gaan. HV KRAS/Volendam is op zoek naar een gedreven persoon om ons Team Media te versterken en de organisatie van onze videocontent aan te pakken.

KRAS/Volendam behoort op online gebied tot een van de meest professionele handbalclubs van de Benelux. De club is altijd op zoek naar vrijwilligers die iets willen betekenen op het gebied van (social) media. De mogelijkheden zijn groot. Je kunt je verdienstelijk maken door wedstrijden te filmen van bijvoorbeeld onze Heren 1, aan de slag te gaan met het monteren van beelden om samenvattingen of grappige fiilmpjes te maken (en deze te plaatsen op onze Facebook- en Instagram), maar ook door simpelweg het vooruitstrevende en gedreven Mediateam versterken.

Facebook Live

Ons streven is om onze hoogste seniorenteams zo goed mogelijk in beeld te brengen bij onze achterban. Dat willen wij doen door onder andere Facebook Live in te zetten om een zo groot mogelijke doelgroep aan te spreken. Samen met de teams kom je tot een goede organisatie en gaan de ploegen zélf ter plaatse aan de slag met onze geavanceerde en gebruiksvriendelijke videotechnieken. En dat kun jij aansturen! Hoe gaaf!

Interesse? Mail of bel!

Heb je interesse om Team Media te versterken en aan de slag te gaan met video? Of wil je meer weten over de mogelijkheden? Stuur dan een mail naar Sonny Sier via s.sier@handbalvolendam.nl of bel 06-22086974. Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, is welkom! Vinden we leuk. Tot snel!

Foto: FotoReza