Coachmap

Altijd actueel op pad!

Ieder jaar wordt vanuit de opgehaalde vriendenmaand gelden een prachtige 'coachmap' uitgereikt aan een 30-tal coaches van onze vereniging. Het wedstrijdsecretariaat belast met de verzorging van de mappen en de inhoud daar binnen en regelt alles tot in de puntjes. 

'We vinden het een prachtige manier om algemene verenigingsinformatie te delen met tientallen coaches van de vereniging die daarmee goed voorbereid op pad kunnen met onze leden en vrijwilligers. Bovendien staat de map erg goed onder de arm van onze coaches' was dan ook een passende opmerking van het wedstrijdsecretriaat tijdens de eerste uitreiking van de mappen voorafgaande aan het seizoen 2018-2019. 

Onze coachmap heeft als doel om via de coaches zoveel mogelijk juiste organisatorische informatie te voorzien aan de leden en hun ouders. We weten dan ook dat dit de coaches taak vergemakkelijkt. Deze map bevat onder meer richtlijnen voor wedstrijdzaken, een aanwezigheidsregistratie, een contactenlijst, informatie over vervoersmiddelen vanuit de vereniging, informatie over het regelen van scheidsrechters voor de wedstrijden, speelregel mutaties en ten slotte een opsomming van veelgestelde vragen.

Aan het begin van het seizoen organiseert ons wedstrijdsecretariaat de samenstelling, presentatie en uitreiking van de coachmap tijdens een verplichtte bijeenkomst.

Up-to-date blijven en mobiel bereikbaar

De vereniging voegt zo nu en dan relevante informatie toe aan de map. Dat doen we echter alleen aan het PDF-bestand van de coachmap op de site. Hiermee kan een coach zelf de meest recente informatie ophalen (ook bijvoorbeeld als hij of zij zijn map een keer vergeten is). Hiermee houden we dus altijd alles actueel.

Indien er een aanpassing komt van onze Coachmap krijgen coaches een signaal door via hun verantwoordelijke commissie en kan er voor gekozen worden om het zelf uit te printen en toe te voegen aan de map.

Indien er ideeën of suggesties zijn om de map nog mooier en completer te maken kun je dit doorsturen naar het e-mailadres volendam@handbal.nl, ter attentie van het wedstrijdsecretariaat.

Klik hier voor de Coachmap van het seizoen 2018/2019

Klik hier voor de Publicatie zaalcompetitie district NW + ZW seizoen 2018-2019 NHV