Jan Josef: ‘Ook in Duitsland de doelpalen doormidden schieten’

Jan Josef: ‘Ook in Duitsland de doelpalen doormidden schieten’

woensdag 23 mei 2018

Drie jaar geleden kwam je over van E&O naar HV KRAS/Volendam om een stapje hogerop de Nederlandse ladder te klimmen. Volendam wist dat zij daarmee donders geweld binnen zou halen, maar toch bleef het verbazend om te zien hoe de Tsjechische vuurpijlen in de Nederlandse sporthallen werden afgevuurd. Één van deze vuurpijlen zorgde hoogstpersoonlijk voor de Supercup die vanuit Limburg werd meegenomen de Dijk op.

Of Volendam een buitenlander had aangetrokken? Welnee! Jan is al jaren lang Nederlander. Je spreekt de taal moeiteloos en past met alle gemak in de spelersgroep. Inmiddels heb je bewezen een onmisbare schakel te zijn binnen de ploeg als het aankomt op wedstrijden winnen.

Je bent een geweldige speler en een nog geweldiger persoon. Altijd stond jij voor je teamgenoten klaar. Vaak stond je dan klaar in je witte bolide, waarmee je met 200 km per uur over de wegen vloog. Stappen in Amsterdam? ‘Gezellig’ zei je. ‘Ik rijd even naar Almere en dan kom ik eraan’. Een kwartiertje later stond je dan met een biertje in je handen met ons in de kroeg.

Helaas kan Volendam en heel handballiefhebbend Nederland niet meer genieten van jouw geweldige kunsten in Nederland. Met jouw stap naar Wilhelmshavener in Duitsland laat je zien dat het tijd is voor de volgende stap omhoog. Wij als club en als ploeg gunnen jou het allerbeste in de toekomst en hopen dat je ook in Duitsland de doelpalen doormidden schiet.

Namens ons allen willen wij jou heel veel succes en geluk wensen. Weet dat je hier altijd als held zal worden ontvangen.

Het ga je goed Jan en rijd alsjeblieft voorzichtig!

Dennis Schellekens