Alle breedtesport teams gestart met trainen

Alle breedtesport teams gestart met trainen

dinsdag 10 september 2024

Start Handbalseizoen 2024-2025 bij HV KRAS/Volendam

 Het handbalseizoen 2024-2025 is officieel van start gegaan bij HV KRAS/Volendam. Na een welverdiende vakantie zijn niet alleen de topsportteams weer in actie, maar ook alle breedtesportteams hebben hun trainingen hervat. De energie en enthousiasme op de velden zijn duidelijk merkbaar, en het lijkt erop dat het nieuwe seizoen veelbelovend zal worden.

Eerste Trainingen Breedtesportteams

De afgelopen week hebben de breedtesportteams hun eerste trainingen van het seizoen afgewerkt. De teams hebben zich goed voorbereid op wat komen gaat, en de sfeer was op elk veld positief en energiek.

Heren 4: Seizoenstart op 13 oktober

Heren 4 opende als laatste breedtesportteam de trainingen op donderdagavond in de handbaltempel Opperdam. De mannen toonden veel enthousiasme en waren vastberaden om het seizoen sterk te beginnen. Na een hartelijk welkom voor de nieuwe spelers in de groep, begon de training met een grondige warming-up. Hoewel de start wat stroef was, werden de automatismen snel hersteld. Heren 4 kijkt met vertrouwen uit naar de komende competitie, die zal starten met een uitwedstrijd tegen Vido & Zaanstreek op zondag 13 oktober om 14:15 uur.

Vooruitblik op het Seizoen

Hoewel de concrete doelstellingen voor Heren 4 nog niet volledig zijn vastgesteld, is het team vastbesloten om een succesvol seizoen te hebben. De nieuwe poule biedt veel uitdagingen en interessante tegenstanders, en het team is enthousiast om deze aan te gaan.

HV KRAS/Volendam wenst alle teams veel succes en vooral veel plezier in het komende seizoen. We kijken ernaar uit om alle wedstrijden te volgen en de voortgang van onze teams te rapporteren.

Voor meer informatie over HV KRAS/Volendam en het seizoen, bezoek onze website of volg ons op sociale media.


Wil je meer weten?

Wil je meer weten van de werkingen rondom onze breedtesportteams, neem dan contact op met recreatiecommissie hoofd John Veerman.

Weet dat je altijd welkom bent om mee te doen, of te kijken bij de trainingen! Vraag dus gerust naar meer informatie.