Bekerloting topsport teams HV KRAS/Volendam

Bekerloting topsport teams HV KRAS/Volendam

donderdag 04 oktober 2018

De voorrondes van de landelijke bekercompetitie gaan weer beginnen. En vanuit KRAS/Volendam zullen er drie teams meedoen. De Heren 2, Heren 3 en Dames 1 zullen zich moeten bewijzen in de eerste ronde. Er zijn uiteenlopende tegenstanders uit de koker gekomen voor de teams.

Voor de dames van Garage Kil/Volendam wacht een tegenstander uit de Tweede Divisie. Commandeur/VVW is de eerstvolgende opponent die tussen de dames en een plek in de volgende ronde staat. Vorig jaar verloren ze uit nipt van Geel/Zwart dat dit jaar uitkomt in de Tweede Divisie.

Thuis zijn de dames al lange tijd ongeslagen dus ze zullen er alles aan doen om deze win-streak te behouden! De wedstrijd wordt thuis gespeeld in de Opperdam op 11 oktober om 20.45 uur

Voor de heren van Jong Bodyresults/Volendam wacht een tegenstander uit de Eerste Klasse. Het opleidingsteam van KRAS/Volendam is vorig jaar gepromoveerd naar de Eredivisie. Vido HS1 zal dus verslagen moeten worden om een ronde verder te komen in de beker. De wedstrijd wordt gespeeld op 16 oktober om 20.30 uur in De Beuk te Purmerend.

Cafe de Dijk/Volendam Heren 3 speelt tegen een oude bekende. Kleine Sluis/Tonegido, dat vorig jaar nog in dezelfde competitie speelde maar nu gepromoveerd is naar de Tweede Divisie, is de tegenstander. Jong Bodyresults/Volendam verloor vorig jaar in een uitwedstrijd van Tonegido. Een ronde verder kwam Tonegido de heren 3 van KRAS/Volendam tegen die uiteindelijk wel wonnen. De wedstrijd wordt gespeeld op 17 oktober om 19.30 uur in de Opperdam.

Heren 1 van KRAS/Volendam zijn omdat ze in de BENE-League uitkomen vrijgeloot tot en met de 8e finales.