Bijeenkomst potentiële handballers voor Meiden B1

Bijeenkomst potentiële handballers voor Meiden B1

woensdag 25 april 2018

Oproep voor alle meiden die volgend seizoen nog C-jeugd of wellicht B-jeugd zijn, en dus in aanmerking komen om in de B1 te gaan spelen.

Zoals jullie misschien gelezen hebben op de website of op social media, start HV KRAS/Volendam volgend jaar met een Dames HOV. HOV staat voor Handbal Opleiding Volendam. De B1 maakt onderdeel uit van het HOV en dat betekent dat dit team prestatief gaat worden. Dit houdt in dat er bij de B1 andere regels zullen gelden dan bij de teams die onder de breedtesport vallen (bijvoorbeeld een B2).

Omdat wij bij HV KRAS/Volendam iedereen de keuze willen geven om te kiezen voor topsport, organiseren we dinsdag 15 mei van 18.00 tot 19.00 een bijeenkomst in de verenigingsruimte in de opperdam. Iedereen die in aanmerking wil komen om geselecteerd te worden is hierbij van harte welkom, evenals hun ouders. De uiteindelijke selectie zal op een later tijdstip worden samengesteld door de trainers

Op 15 mei willen we jullie uitleggen wat er gaat veranderen, wat je kan verwachten als je voor topsport kiest, maar ook wat wij van jou verwachten. Uiteraard zijn ouders ook van harte welkom. De beide trainers die volgend jaar samen de B1 gaan trainen, Fiona Scherpenzeel en Diego Jacobs, zullen aanwezig zijn. Namens het HOV zijn John Kaars en Linda Haverkort aanwezig. 

We hebben geprobeerd om iedereen die volgend jaar C- of B-jeugd is te mailen, mocht er toch een mailadres missen dan hoop ik dat jullie dit aan ons doorgeven. We rekenen op een mooie opkomst van enthousiaste meiden. Tot dinsdag 15 mei!

Dames HOV