Bijzondere gasten bij wedstrijd tegen JD Techniek/Hurry up

Bijzondere gasten bij wedstrijd tegen JD Techniek/Hurry up

vrijdag 30 november 2018

HV KRAS/Volendam gaat aanstaande zondag voor een verlenging van de ongeslagen thuisstatus. Het team van trainer Peter Portengen neemt het in sporthal Opperdam op tegen JD Techniek/Hurry-Up.

Hurry-Up is een ploeg met uiteenlopende uitslagen. Waar ze met 38-26 wonnen van Herpertz Bevo HC, verloren ze in een thuiswedstrijd met 29-30 van Wematrans/Quintus. Ook was de ploeg uit Zwartemeer tweemaal dicht bij een stunt. Zo verloren zij met slechts één punt verschil van hoogvliegers Green Park Aalsmeer en HC Visé BM. Uit deze statistieken valt af te lezen dat Hurry-Up als ploeg in staat is om voor verrassingen te zorgen.

KRAS/Volendam is vooralsnog ongeslagen in eigen huis. Wanneer je kijkt naar de ranglijst hebben de Volendammers, na zondag, de nummers zeven tot en met twaalf als tegenstander gehad in de Opperdam. De nummers één tot en met vijf zijn de Volendammers tegen gekomen in uitduels. Volendam heeft tot nu toe nog geen enkel punt weten te pakken in een uitwedstrijd.

De wedstrijd begint op zondag 2 december om 14.30 uur in sporthal Opperdam. NOS komt een verslag doen van de wedstrijd en zal de beelden live uitzenden op nationale televisie. Tijdens de rust komen Sinterklaas en Zwarte Piet ook nog een bezoek brengen!

Klik hier voor de livestream!