BodyResults verlengt sponsoring voor 2 seizoenen

BodyResults verlengt sponsoring voor 2 seizoenen

maandag 30 september 2024

BodyResults blijft de komende twee seizoenen betrokken als sponsor en supporter van de herenselectie van HV KRAS/Volendam. Michel Snoek van BodyResults en Piet Kes van HV KRAS/Volendam kwamen tijdens de eerste thuiswedstrijd elkaar om de samenwerking formeel te maken voor de komende twee seizoenen. BodyResults, al jarenlang een bekende en gevestigde naam binnen de handbalvereniging, blijft betrokken niet langer bij de fysieke trainingen van het eerste team maar wel als supporter van de club.

Voorzitter Piet Kes is blij met de verlenging:

“Michel is al jarenlang betrokken bij onze vereniging en het is een graag geziene gast op de club. Het is mooi om te zien dat hij ook de club de komende 2 seizoenen zal blijven steunen.”

Michel Snoek namens BodyResults:

“Het was eer om de afgelopen 8 seizoenen als Strength & Conditioning trainer verantwoordelijk te zijn voor het atletisch vermogen van de spelers van de heren 1. Maar op een gegeven moment is het goed om afscheid te nemen. Graag blijven wij betrokken bij de club als sponsor en supporter". 

BodyResults was jarenlang een vaste partner en ondersteuner op het gebied van strength en conditioning voor onze herenselectie. De afgelopen 8 seizoenen was Michel hiervoor verantwoordelijk. Dit seizoen zal dat door de drukke agenda van Michel niet meer het geval zijn. BodyResults zal zichtbaar blijven langs het veld bij Heren 1.

Bij BodyResults laten zij mensen voelen hoe lekker trainen kan zijn. Door hoogwaardig materiaal, een gezellige sfeer en de beste trainers en groepslessen helpen zij jou om je persoonlijke fitnessdoelen te bereiken. En het resultaat mag er zijn. Ze streven naar het behalen van vooral duurzame resultaten bij hun leden. De trainers zijn van zeer hoge kwaliteit op het gebied van kennis, ervaring, inspiratie en passie. Met een gevarieerde aanpak in zowel de fitness instructie, personal training als tijdens de verschillende groepslessen bereik je maximaal resultaat.

Kijk voor meer informatie op www.bodyresults.nl.


Oproep voor nieuwe sponsors

We staan altijd open voor nieuwe sponsors die zich willen aansluiten bij HV KRAS/Volendam en hun bedrijf willen promoten via onze kanalen. Door sponsor te worden, draagt u niet alleen bij aan de verdere ontwikkeling van de club, maar krijgt u ook zichtbaarheid binnen onze grote en actieve vereniging. Heeft u interesse om sponsor te worden? Neem dan contact op met Jordy Baijens via j.baijens@handbalvolendam.nl of telefonisch via 06 40021375.