Cafetaria Arnold nieuwste sponsor Jong BodyResults/Volendam

Cafetaria Arnold nieuwste sponsor Jong BodyResults/Volendam

maandag 29 oktober 2018

De oplettende volger is waarschijnlijk al opgevallen dat Cafetaria Arnold een nieuwe sponsor is van Jong BodyResults/Volendam. Het Volendamse bedrijf sponsort vanaf dit seizoen bij iedere wedstrijd van het tweede herenteam van KRAS/Volendam de man van de wedstrijd met een bijzondere insteek.

Dit seizoen voegt er een nieuwe sponsor zich toe bij de sponsoren van de heren 2 van Volendam. Cafetaria Arnold, gelegen aan de Saturnusstraat 28 in Volendam, sponsort dit seizoen de Man of the Match bij alle uit én thuiswedstrijden van Jong BodyResults/Volendam. Tijdens de wedstrijd bepaalt teammanager Jaap Kwakman wie de twee beste spelers aan Volendamse zijde zijn en worden er een nummer één en twee gekozen. De Man of the Match krijgt twaalf punten, terwijl de runner-up vijf punten krijgt. Deze rangschikking wordt wekelijks bijgehouden en regelmatig  ook op de website van HV KRAS/Volendam geplaatst.

Ook krijgt de Man of the Match een dinerbon om te spenderen bij Cafetaria Arnold, gelegen aan de Saturnusstraat 28 in Volendam. Aan het einde van het seizoen komen er twee winnaars naar boven. Degene met het meeste aantal punten krijgt van Cafetaria Arnold een reischeck met een waarde van maar liefst 250 euro. De runner-up krijgt op zijn beurt een reischeck ter waarde van 125 euro.

De huidige ranglijst van Jong BodyResults/Volendam ziet er momenteel als volgt uit:

Selectie Jong BodyResults/Volendam MOTM Runner-up Totale score
Stefan Schilder 2   24
Rick Zwarthoed 1 1 17
Bart Koper 1 1 17
Milo Bos 1   12
Tim Jonk 1   12
Michiel van Gils   2 10
Mike Zwarthoed   1 5
Mike Peerdeman   1 5
Martijn de Groot     0
Henri Karregat     0
Beau Molenaar     0
Mark Schilder     0
Melvin de Jong     0
Robbert Schilder     0
Sam Gros     0
Sven van vuren     0
Noah van Wieringen     0
Diego Jacbos     0
Jesper Bramaris     0
Jari Boer     0