Craig McClelland verlengt contract met KRAS/Volendam voor twee jaar

Craig McClelland verlengt contract met KRAS/Volendam voor twee jaar

maandag 12 augustus 2024

KRAS/Volendam is verheugd aan te kondigen dat de Schotse international Craig McClelland zijn contract met de club met twee jaar heeft verlengd. Deze verlenging volgt op een onverwachte wending in de teamsamenstelling, na het plotselinge vertrek van Team NL international Evan de Lange om persoonlijke redenen.

Marco Woltersom, hoofd van de topsportcommissie heren handbal, uitte zijn tevredenheid over de verlenging:

"Voor Craig was het een bijzonder moeilijke en emotionele periode toen we hem eerst moesten vertellen dat zijn contract niet verlengd zou worden. Hij ging hier echter zeer professioneel mee om. Vervolgens deden zich enkele verrassende ontwikkelingen voor, waardoor de situatie een zeer positieve wending kreeg. We zijn ontzettend blij dat Craig niet voor één, maar voor twee jaar langer aan onze club verbonden blijft. Met deze verlenging willen we niet alleen zijn loyaliteit en prestaties belonen, maar ook onze dankbaarheid en vertrouwen in hem uitdrukken. Deze verlenging was niet mogelijk geweest zonder de steun van onze sponsoren, en we willen hun cruciale rol hierin extra benadrukken. We kijken met veel vertrouwen uit naar de toekomst."

Craig McClelland zelf is eveneens enthousiast over zijn nieuwe contract:

"Ik ben verheugd om terug te keren naar de club en de stad waar ik me echt als onderdeel van de gemeenschap ben gaan voelen, dankzij de handbalfamilie, vrienden, mijn vriendin en haar familie. Met de bonus van een contract van twee jaar biedt dit zekerheid en continuïteit voor beide partijen. Ik kijk ernaar uit om opnieuw met de jeugdteams en vooral de jonge keepers te werken! We hebben dit jaar een geweldige groep met veel hart, vastberadenheid en jong talent. Dit is een belangrijk seizoen voor het team, en ik ben erg enthousiast om deel uit te maken van deze uitdaging."

McClelland, die twee jaar geleden vanuit de Portugese competitie naar Volendam kwam, heeft op meerdere manieren zijn stempel gedrukt op de club. In zijn eerste jaar won hij de beker met de club, was erg actief in de vereniging met de jeugd en speelde hij mee in de finale. Naast zijn prestaties bij Volendam is McClelland ook een vaste waarde in het nationale team van Groot-Brittannië.

Met de verlenging van McClelland's contract zet KRAS/Volendam een belangrijke stap richting continuïteit en succes voor de komende jaren.


Wil je meer weten?

Wil je meer weten van de werkingen rondom Heren 1, neem dan contact op met topsportcommissie hoofd heren handbal Marco Woltersom