Drie Bronzen Medailles voor Volendam op Internationaal Veldhandbaltoernooi in Heerle

Drie Bronzen Medailles voor Volendam op Internationaal Veldhandbaltoernooi in Heerle

maandag 24 juni 2024

HV KRAS/Volendam heeft afgelopen weekend grote successen geboekt op het internationale veldhandbaltoernooi in Heerle. De drie deelnemende jongensteams, HC1, HC2 en HB1, wisten elk een bronzen medaille te veroveren in hun respectieve categorieën.

Op een prachtige zomerse locatie, gelegen in de Nederlands-Belgische grensstreek, namen maar liefst 111 handbalteams uit meerdere landen deel aan het toernooi. De wedstrijden werden zowel op gras als op asfalt gespeeld, en de teams streden om het felbegeerde eremetaal.

Het toernooi begon vroeg in de ochtend voor de drie Volendamse teams. Aangezien het binnenseizoen al was afgelopen en het nieuwe seizoen pas na de zomer van start gaat, traden de teams aan in een nieuwe samenstelling. Ondanks verschillende afzeggingen en het spelen van zes intensieve wedstrijden, wisten de teams indrukwekkend te presteren.

Een bijzondere vermelding gaat uit naar keeper Rob Zwarthoed, die een fantastisch toernooi speelde. Zijn indrukwekkende aantal stops hielp zijn team door moeilijke momenten heen en droeg significant bij aan hun succes.

Dankzij de steun van de meegereisde ouders en supporters, die de lange reis naar Heerle hadden afgelegd, voelden de teams zich extra gemotiveerd. Deze gezamenlijke inspanning resulteerde in drie prachtige bronzen bokalen, een mooie aanvulling op de prijzenkast van HV KRAS/Volendam.

Tot slot willen wij HV Heerle hartelijk bedanken voor de uitstekende organisatie en de goede verzorging tijdens het toernooi. Hun inzet en gastvrijheid hebben bijgedragen aan een onvergetelijke ervaring.


Heb je talent?

De talentontwikkelingsprogramma's van de damesteams en herenteams van de vereniging zijn volop in ontwikkeling. Mocht je de ambitie hebben om in een eerste team van Volendam te komen, dan kun je informeren naar onze trainingsmogelijkheden bij Hoofdjeugdopleiding Martijn Cappel: m.cappel@handbalvolendam.nl


Klik op de onderstaande foto's om ze groter te hebben of door te klikken naar meer