HV KRAS/Volendam treft Belgen in eerste thuiswedstrijd BENE-League

HV KRAS/Volendam treft Belgen in eerste thuiswedstrijd BENE-League

vrijdag 21 september 2018

HV KRAS/Volendam speelt dit weekend haar eerste thuiswedstrijd! De tegenstander is het Belgische Sasja HC uit Antwerpen.

Sasja, dat vorig jaar elfde is geworden met tien punten, is een ploeg die zeker niet onderschat mag worden. Vorig jaar namen de Belgen nog een punt mee naar huis door met 26-26 gelijk te spelen in sporthal Opperdam spelen. Deze keer komt Sasja HC op bezoek met weliswaar negen nieuwe spelers binnen de gelederen. Er valt dus weinig over deze nieuwe ploeg te vertellen zo vroeg in het seizoen. De vorige wedstrijd van Sasja werd gewonnen van Wematrans/Quintus met 30-21.

Bij de mannen van KRAS/Volendam ging de eerste wedstrijd verloren tegen de favoriet OCI-Lions met 32-27. Het was een leerzame wedstrijd waar ze bij vlagen erg goed handbal speelden. In de BENE-League zijn bijna alle wedstrijden spannend dus het belooft een spectaculaire wedstrijd te worden.

De wedstrijd is zaterdag 22 september om 19.00 uur in de Opperdam. Voor het thuispubliek de kans om het nieuwe team van KRAS/Volendam te leren kennen!

Voor ticketprijzen;          TICKETS
Voor de livestream;        LIVESTREAM