Fantastische comeback Meiden B3 in de 2e helft net te kort voor winst

maandag 08 januari 2018

Met 9 speelsters, 2 keepsters en 4 coaches begonnen de meiden van de B3 zondagochtend om 10 uur aan hun wedstrijd in Opperdam Nieuw. Ze startten goed tegen de nummer drie op de lijst, KSV. Na zes minuten spelen stond de nummer zes ‘nog maar’ achter met 3-4. Vanaf toen wisten de Volendamse meiden het net niet meer te vinden; na vijftien minuten spelen stond er een stand van 3-9 op het scorebord. Veel beter werd het niet meer de 1e helft, we gingen rusten met een 5-15 achterstand. Ook het begin van de tweede helft begonnen de meiden niet helemaal lekker, maar na een kleine tien minuten ging het roer om, we werden wakker. Van 10-21 naar 15-21, met nog 12 minuten op de klok, begonnen ze hoop te krijgen. De dekking stond uitstekend! Na een paar gemiste kansen bij de 17-23 was de winst niet meer in zicht, maar de meiden en de coaches zijn super trots. Tweede helft 14-9 gewonnen! Na de wedstrijd heerlijke brownies in de kantine en de zondag was zeker geslaagd. Eindstand: 19-24

Sammi Lansen (4), Rosa Buijs (4), Sharon Smit (4), Evi Smit (3), Dominique du Pont (3), Willemijn Boots (1), Christy Jonk, Danielle Smit, Lianne Runderkamp, Cecile Koning (K), Marit Steur (K).

Door: Roos van Beek