Feline Lanooij komt naar KRAS/Volendam

Feline Lanooij komt naar KRAS/Volendam

vrijdag 28 juni 2024

KRAS/Volendam is verheugd om aan te kondigen dat Feline Lanooij zich bij Garage Kil/Volendam dames 1 zal voegen. Feline, 24 jaar en afkomstig uit Mijdrecht, brengt een ervaring en groot enthousiasme mee naar de club.

Met een passie voor handbal die haar hele leven al centraal staat, heeft Feline een mooi traject doorlopen. In haar jeugd speelde ze bij HSV'69 in de Hoef, waarna ze zich verder ontwikkelde bij de jeugd van Aalsmeer. Vervolgens verzamelde ze waardevolle ervaring in de eerste en eredivisie tijdens haar seizoenen bij Foreholte. Vanwege de tijd die haar studie in beslag nam, besloot Feline een stapje terug te doen en keerde ze terug naar Aalsmeer.

Nu haar Academie voor Lichamelijke Opvoeding (ALO) studie (vrijwel) afgerond is, is Feline vastbesloten om te ontdekken wat het maximale is dat ze uit zichzelf kan halen in de goal in Volendam. Met haar gedrevenheid en vastberadenheid heeft ze het volste vertrouwen dat ze onder de lat van Volendam uitstekend zal presteren.

Naast handbal heeft Feline ook andere hobby’s die haar leven verrijken, zoals fotograferen en fitness. Bovendien geniet ze ervan om met haar 14 weken oude pup op pad te gaan en nieuwe sporten uit te proberen.

KRAS/Volendam kijkt uit naar een succesvolle samenwerking met Feline en is ervan overtuigd dat ze een waardevolle toevoeging zal zijn aan het team.


Coach Debbie Bont: "Feline is een mooi voorbeeld van ‘ik wil het maximale uit mijn carrière halen en ik ga er gewoon voor’. Haar gedrevenheid en enthousiasme werkt aanstekelijk en maakt haar een fijn persoon om mee samen te werken".
Samen met Femke zal zij ervoor moeten zorgen dat onze dekking goed staat en een wapen wordt om wedstrijden te gaan winnen.


Wil je meer weten over het programma van Garage Kil/Volendam? neem dan contact op met Debbie Bont: d.bont@handbalvolendam.nl

Heb je talent?

Ook zijn de talentontwikkelingsprogramma's van de damesteams van de vereniging volop in ontwikkeling. Mocht je de ambitie hebben om, net als Feline, in het eerste team van Volendam te komen, dan kun je informeren naar onze trainingsmogelijkheden bij Hoofdjeugdopleiding Martijn Cappel: m.cappel@handbalvolendam.nl